Slagveer verruilt sc Heerenveen voor Sporting Lokeren

Futuralis is trots mee te kunnen delen dat aanvaller Luciano Slagveer zojuist een akkoord heeft bereikt met het Belgische Sporting Lokeren. De rappe vleugelspeler heeft de medische keuring goed doorlopen en tekende zojuist voor 3 seizoenen in het Daknamstadion. Slagveer komt transfervrij over van SC Heerenveen. Hij debuteerde in het seizoen 2012/2013 als jeugdspeler in het eerste elftal van de Friezen en speelde inmiddels al 123 wedstrijden (inclusief play-offs Europa League) voor de club in het betaalde voetbal. Hij was met 24 goals en 15 assists ook nog eens een zeer belangrijke waarde in het Noorden. Futuralis wenst hem veel succes in Lokeren!

Futuralis Football Company wordt Futuralis Football Group

Futuralis Football Group (FFG) is de nieuwe naam van Futuralis Football Company, het voetbalbedrijf dat ruim twee jaar geleden is opgericht door Roderik van Kerkhof (CEO) en Johan Hansma (Directeur Voetbalzaken).

Behalve een nieuwe naam voor de holding ondergaat ook de opzet van de in Cuijk gevestigde onderneming enkele aanpassingen.

  • Dochtermaatschappij Futuralis Topscouting BV wordt Futuralis Football Transfers BV. De doelstelling, het bij elkaar brengen van clubs en spelers, blijft onveranderd. Maar naast scouting gaat het bedrijf zich nadrukkelijk bezighouden met het realiseren van transfers, zowel inkomende als uitgaande, en het voorbereiden van arbeidscontracten.
  • Bij Futuralis Consultancy BV verandert alleen de naam, het heet voortaan Futuralis Football Consultancy BV.  Dit bedrijf adviseert beleidsmakers, toezichthouders en investeerders bij voetbalclubs. Daaronder valt ook de samenwerking met NEC.
  • Bij Futuralis Players’ Agency BV, dat talentvolle spelers en trainers begeleidt, blijft alles bij het oude.